Our Team

Welkom op dok2leiden.nl! We zijn een gepassioneerd team van journalisten en schrijvers die zich inzetten om u het laatste nieuws en inzichtelijke analyses over een breed scala aan onderwerpen te brengen. Onze getalenteerde teamleden hebben verschillende achtergronden en delen een gemeenschappelijke liefde voor eerlijke, informatieve en boeiende inhoud.

Maak kennis met ons kernteam:

Anna de Vries: Hoofdredacteur
Anna leidt ons team met haar sterke journalistieke achtergrond en scherp oog voor detail. Haar toewijding aan journalistieke integriteit en onbevooroordeelde berichtgeving heeft haar respect en bewondering opgeleverd van zowel lezers als teamleden.

Pieter van Dijk: Senior Schrijver & Onderzoeksjournalist
Pieter is gespecialiseerd in diepgaande rapportage, het blootleggen van verborgen verhalen en het ter verantwoording roepen van de machtigen. Zijn onverschrokken zoektocht naar de waarheid en niet-aflatende inzet voor onderzoeksjournalistiek maken hem tot een waardevolle aanwinst voor ons team.

Sophie Bakker: Redacteur Lifestyle & Cultuur
Sophie is onze go-to person voor alles wat met lifestyle, cultuur en entertainment te maken heeft. Haar frisse perspectief en levendige schrijfstijl geven een unieke stem aan onze blog, waardoor haar artikelen een must-read zijn voor ons publiek.

Jasper Vermeulen: Tech & Wetenschapsverslaggever
Jasper’s passie voor technologie en wetenschap komt duidelijk naar voren in zijn goed onderzochte en informatieve artikelen. Hij is altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en doorbraken, zodat onze lezers op de hoogte blijven van de wereld van innovatie.

Sanne van der Meer: Manager Social Media & Marketing
Sanne is het brein achter onze aanwezigheid op sociale media en onze marketingstrategie. Ze zorgt ervoor dat onze inhoud een breder publiek bereikt en onze lezers aanspreekt, waardoor een sterke gemeenschap rond onze blog ontstaat.

Tim Janssen: Sportcorrespondent
Als sportliefhebber en een fervent fan van verschillende disciplines, brengt Tim zijn expertise in sportverslaggeving ter tafel. Hij is toegewijd om onze lezers uitgebreide verslaggeving van grote sportevenementen en inzichtelijke analyses te bieden.

Samen werken we onvermoeibaar om nauwkeurige, boeiende en actuele nieuwsverhalen te leveren, evenals tot nadenken stemmende opiniestukken. Onze missie is om onze lezers te informeren, te onderwijzen en te entertainen, terwijl we de hoogste normen van journalistieke ethiek hooghouden. Bedankt voor het kiezen van dok2leiden.nl als uw vertrouwde nieuwsbron!